Midlertidig bolig i form af en container under tag renovering

For det meste er det at få lagt et nyt tag på hjemmet en relativ simpel opgave som ikke kræver man flyttet ud af hjemmet. Men nogle gange er det lidt mere omfattende, og man kan risikere at stå i den situation at man i en periode ikke har tag over hoved.
Her er der en del som vælger at flytte på hotel, og selvom det måske i et par dage er en god løsning, ender man efter lidt tid hurtigt at savne sine ting og sine faste rutiner. Her kan en løsning være en midlertidig bolig i form af en special container. F.eks. en beboelses skurvogn med borde, stole og sovepladser. På den måde har man stadig mulighed for at tilgå sine ting i hjemmet, uden at skulle sove der.

Læs mere om de forskellige special containere her.

Et eksempel på en sådan container kunne være en mandskabsbeboelse med 2 rum, toilet og bad fra DC Supply A/S. En rigtig god løsning hvis man ikke er typen der har brug for masser af plads. Den kommer komplet med vinduer og døre. Afløb og el installation. Så kobler blot el og vand til, og i løbet af kort tid, har du en special container som er nem at bo i, i en periode. For mange vil denne løsning med en container, være at foretrække frem for at hotel værelse langt fra huset.
Nogle vælger selvfølgelig også den nemme løsning, nemlig at rejse på ferie mens byggeriet står på. Efterfølgende kommer man så hjem til et hus med flot nyt tag, uden at være blevet generet at alt ombygningen og byggerodet. Men på den måde har du ikke mulighed for at se at håndværkerne eller den lokale handymand udfører jobbet godt nok, eller komme med små rettelser i løbet af processen. På den måde kan du også selv tage del i renoveringen.

Er du endnu kommet så langt i processen at du ved, hvilket type af tag du skal vælge, så kan du få mere inspiration her på vores side nyt tag

Her et lidt billeder af en sådan mandskabsbeboelse container.

eksempel på en container bolig i form af en container

container skurvogn mens hjemmet renoveres med nyt tag


wc eller pavllion til en specialcontainer