Karneval og Kostumer

Nu er det igen ved at være tid til årets store karnevals fest i Aalborg, og som noget helt nyt er Nyttag.org med som sponsor. Det betyder også at vi vil gøre vores del, for at hjælpe med at gøre denne begivenhed til noget helt speciel, og har derfor valg at deltage med vores helt egen tagvogn. Derfor har vi her hos Nyttag.org samlet en flok raske unge mennesker, sponsoreret deres kostumer og deres vogn til dette års karneval. Temaet i år er jo tabu, så derfor har det været lidt svært at finde et kostume og en vogn som vil passe ind i dette tema. Men vi syntes nu selv vi har lykkes ret godt med opgaven.

Men hvad er Aalborg karneval, og hvorfor har vi valgt at støtte op om dette koncept.

Aalborg karneval er Nordeuropas største karneval. Hvert år kommer der over 50.000 deltagere hvor af næsten alle, er udklædt i flotte og sjove kostumer. Det kan være alt lige fra en flok Pippi langstrømpe til ninja’er eller cowboys. Mange vælge også at bruge deres gamle tyroler kostume fra i efterårets oktoberfest, da det jo alligevel blot ligger og fylder i skuffen. Udover de mange deltagere, er der også rigtig mange tilskuere som står og ser på mens paraden går gennem byen. Dette er for nogle, en god mulighed for at opnå lidt mere synlighed, hvis ens firma deltager i denne parade. Der er en utrolig god stemning igennem hele karnevals ugen, ja nu om dage er det en begivenhed som strækker sig over en uge, med alt lige fra karnevalsløb til børnekarneval og en maskerade. Så alle lige fra de helt små til de voksne får glæde af denne spændende begivenhed.
Generelt er det alt for få ting, som vi her i landet er størst med. Karnevallet er en af de ting som vi kan være stolte af, der kommer folk fra hele verden hvert år for at deltage, og med de mange flotte kostumer, så er det en ret unik begivenhed. Derfor syntes vi her, at det bestemt er noget som tilførere en del kultur til Nordjylland, og derfor noget som vi gerne vil støtte op omkring og være en del af, lige som rigtig mange andre lokale virksomheder gør det.

Jeg vil ikke komme ind på hvad vores gruppe tema er i år, da der stadig kan nå at ske ændringer, men som det ser ud nu, så bliver det tale om nogle ret specielle kostumer, som man ikke har set før. Så selvom vi ikke kommer udklædt som teglsten, så bliver det en spændende og interessant udklædning alligevel.

Har i selv fået mod på at prøve at deltage i denne spændende begivenhed,så kan man gå ind på karnevalsshoppen.dk og se hvilke muligheder der er inden for kostumer og udklædning. Du kan finde et kostume til under 100 kroner, men også nogle til over 1000 kroner, så der skulle gerne være noget for enhver smag og behov.

Se mere på Karnevalsshoppen – Kostumer og udklædning til alle